Post by licohacera on Feb 20, 2022 1:46:14 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hole.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hole.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daudz kristālu kapāt ▞▞▞
▞▞▞ Hole.io 2022 version ▞▞▞
Diez gan jociga
Šī spēle ir patiešām jautra, un jums ir jākļūst lielākam, kā es to daru vienā Klusā okeāna kartē, es eju uz parku un ēdu visu, un tā es kļūstu liels, tāpēc tas ir patiešām jautri
Šī spēle patiešām ir ļoti jautra spēle. Es to šodien lejupielādēju, un mans augstākais rezultāts jau ir 200 000.
Es ienīstu šo jauno atjauninājumu. Mēs vairs nevaram spēlēt vietējo? Tā spēlē visa mana ģimene. Un tagad ir ko pirkt?? Pirms es varēju ļaut savam dēlam spēlēt bez problēmām tagad ar iespēju iegādāties lietas, es domāju, ka viņš vairs nespēlēs. Lietojumprogrammas ideja nav slikta, taču tajā ir daudz mazu problēmu. Arī kā jūs varat spēlēt likumīgu spēli ar citiem spēlētājiem, ja jums nav interneta savienojuma? Pludmales daļai ir potenciāls, taču joprojām ir pārāk daudz kļūdu.
mīlu to
Kādreiz patika šī spēle. Viņi pievienoja puslaiku un pievieno un pilnībā sabojāja to man tho
75% spēles ir tikai reklāmas. Tāpēc es vērtēju spēli, pamatojoties uz reklāmu kvalitāti. Garlaicīgi. Tāpēc pati spēle ir garlaicīga un laika izšķiešana. Nespēlējiet to, ja vien jums nepatīk mobilās reklāmas. Tas ir godīgs brīdinājums. Pašas spēles kvalitāte ir laba, taču, ja vēlaties to spēlēt un izbaudīt pieredzi, vispirms jums ir jāpatīk skatīties mobilās reklāmas, pretējā gadījumā jūs kļūsit tikai neapmierināts un nomākts par laiku, kas jūsu dzīvē ir pagājis. tu tuvojies nāvei
Tagad tik daudz reklāmu... Lietotne avarēja pēc puslaika pirmajā spēlē.
Es visu laiku spēlēju šo spēli un nesen to atklāju no jauna, izmantojot sludinājumu 🙄. Bet jūs burtiski padarījāt šo spēli nespēlējamu. Tajā ir pārāk daudz reklāmu. Tas burtiski pārtrauc spēles gaitu. Jūs nevarat iztikt burtiski 1 minūti bez reklāmas. Tas ir vienkārši pārmērīgi. Protams, pirms un pēc spēles, bet burtiski 2 minūšu mača vidū? Ko pie velna jūs domājāt....
Man šī spēle tika lejupielādēta, kad man tā bija jāizdzēš, bet tagad, atgriežoties pie tās, ir daudz vairāk reklāmu, kuras es atceros, un tas vienkārši samazina spēli.
Tas ir jautri, ja jums nav ko darīt, un tas ir bez maksas un varat to izmantot bez Wi-Fi
Man patīk šī spēle, bet, tā kā esmu iegādājies jaunu tālruni, caurums vienkārši parādās melnā krāsā. Es pazaudēju visas savas problēmas, pārslēdzot tālruņus. Es domāju, ka mums vajadzētu būt iespējai pierakstīties savā Google kontā, lai mēs varētu saglabāt savu progresu. Vienīgā turēšana, kas man bija palikusi, bija pati pēdējā. ): tagad strādāju pie tā. Izņemot šos divus jautājumus, man tas patīk. Tas ir jautri un noteikti labs laika pavadīšanas veids. Un man patīk Bluetooth vairāku spēlētāju režīms.
Pārsteidzoša lietotne! Būtībā jūs varat atbloķēt dažādas ādas, jums ir 2 minūtes, lai norīt tik daudz, cik varat, un jūs varat arī norīt citus caurumus, kas ir mazāki par jums. Paldies, ka izlasījāt manu pārskatu. Čau! ☆
Nav tik jautri kā agrāk, pārāk daudz reklāmu un spēle avarē otrās spēles pusceļā.
Ļoti laba. Oriģināla spēle.
Pilns ar reklāmām.
Reklāmas pilns murgs.Nav tā vērts, to nevar atskaņot lidmašīnas režīmā, lai izvairītos no reklāmām, kas tiek nekavējoties atinstalētas.
Lieliska spēle! Ļoti vienkārši paņemt un spēlēt, taču, tiklīdz jūs sākat izdomāt dažādas stratēģijas, tā kļūst par pavisam citu spēli! Papildinājumi ir tikai laipni, ja tie ir kaitinoši, taču man spēle tik ļoti patīk, ka es faktiski iztērēju vienu vai divus dolārus, kas maksāja to noņemšanai. Turklāt tas ir tik jautri, ka man bija ļoti patīkami atbalstīt izstrādātājus, to darot!
Šī spēle ir ļoti interesanta
Hole.io Žaid. automat. xpz
Tik daudz papildinājumu, nav laika pat spēlēt.
Ļoti labi, ja vēlaties, lai spēle paietu garām, taču ir dažas kļūdas, kas kavēs jūsu progresu spēles "pabeigšanā". Viens no tiem ir kļūda, kas neļauj identificēt jūs sasniedzat maksimālo izmēru, kas, visticamāk, tiks aktivizēts pie aptuveni 1400+, kas šķiet niecīgi, līdz saprotat, ka jums tas ir nepieciešams, lai iegūtu noteiktu apvalku, lai iegūtu citu apvalku, kas pabeidziet savu "caurumu" ādas kolekciju. Tas nav īpaši smags reklāmām, taču spēlējot apakšējā reklāma var apturēt jūsu bedres kustību.
Memes Wars Hành động xcm
Pārāk daudz reklāmu par 3%. Es varu paņemt parastās reklāmas - ne tās citas. Kas attiecas uz spēli, nejauša dēļa izvēle ir kaitinoša.
This simple adapter accessory adds a 1/4-20 mounting hole to Logitech MeetUp to enable mounting to any tripod. By using a tripod rather than a rolling cart,
Nezinu par šo spēli, tās lēnā, lielā aizkave papildina, kad jūsu spēle varētu būt piemērota dažiem, nevis man, un kad jūs spēlējat, pievienojumi darbojas tik ilgi, kad atgriežaties spēle, zaudē visu, bet esat gatavs sākt jaunu spēli. zaudēts grūts veids, kā nokļūt jebkur šajā spēlē, zaudē vairāk nekā uzvar
Man ļoti patīk šī spēle kopumā, jo tajā ir dažas problēmas, no kurām viena vienmēr jautā mums, kad ir 1 minūte: "Vai vēlaties kļūt lielāka?" Tāpat kā nē, man viss ir kārtībā ar savu izmēru, un dažreiz, kad ir pagājušas 5 sekundes, tas jautā: "Vai vēlaties vēl 30 sekundes?", piemēram, nē. Ko darīt, ja es esmu liels un kāds drīz kļūs tāds kā es, un tad viņi iet man garām, piemēram, tad tas būtu vissliktākais, tāpēc, lūdzu, izlabojiet to, un tā būtu labāk
Maksimālais lielums 3 reizes atlīdzība nekad netiek atbloķēta.
šī spēle ir lieliska, jūs varat būt bedre un norīt smieklīgas un nopietnas lietas!
Patiešām smieklīga pilsētas chomp spēle neatkarīgi no tā, vai jums ir seši vai sešdesmit... bet pēc pēdējās atjaunināšanas tā ir kļuvusi ļoti kļūdaina
Mīlu šo spēli! Tomēr: 1- *** tā ir ļoti aizkavējusies**** līdz vietai, kur tas pilnībā atņem spēles gaitu. Esmu daudzas reizes dusmīgi izdzēsis šo lietotni un zaudējis daudzas spēles tāpēc, ka lielāko daļu laika tiek izšķiests kavēšanās dēļ. 2. Es vēlētos redzēt papildu kartes turpmākajos atjauninājumos. Tas būtu lielisks papildinājums 3 — arī tiešsaistes vairāku spēlētāju spēle būtu forša. Bet atkal nokavējums ir tik slikts, ka pārējais tam nav nozīmes, jo jūs tik tikko pat varat pareizi spēlēt spēli
Jautra spēle. Mūsdienās pārāk daudz papildinājumu.
Ļoti forša spēle bet man lāgo ļoti🙀
Man kādreiz patika šī spēle. Pavadiet daudzas stundas darba vannas istabā, jo man nebija nepieciešams internets, lai to atskaņotu. Bet ar jauno atjauninājumu jūs nevarat spēlēt, ja jums nav piekļuves tīklam. Tas man to nogalināja...
Hole.io 아케이드 nkmk
Hole.io আর্কেড tje