Post by licohacera on Feb 20, 2022 1:43:13 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ocean Is Home : Island Life Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ocean Is Home : Island Life Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira više tokena ▞▞▞
▞▞▞ Ocean Is Home : Island Life Simulator 2022 version ▞▞▞
Odmah zašto biste interaktivni gumb i gumb za kretanje stavili na istu stranu? Može pomicati kontrole oko ili ništa
Ova igra je bila prekrasna i grafika je jako lijepa, ali uključite se u ovu igru s multiplayerom s prijateljem. Imam ideju. U ovoj igri s hotspotom igramo multiplayer
najbolja igra, ali Kako do novčića u igri veliki problem u igri molimo riješi dodaj još trgovina .tri zvjezdice
Molim Vas. Bit će lijepo u igri ako se dodaju likovi u trgovinama i drugim mjestima kao što su aerodrom i drugačiji pogled kamere
Hrvatska znanstvena bibliografija - Lista radova
Okrenuo sam kamion na bok stavljajući gume, izgubio odjeću kada sam poginuo na Vojnom otoku, ništa u tutorialu nije ni blizu ovim pitanjima. Ne sviđa mi se ponovno pokretanje više od jednom. Cool koncept, ali nema stvarne pomoći u igri.
auto mi se prevrnuo, pokušao ga vratiti, ali su me kotači ubili!! ne mogu ni nikamo bez auta
Dodajte još vodiča igri. Igri je potrebno vrijeme da se shvati i zbog nje neuki ljudi gube toliko stvari. Svaki alat bi trebao imati napomenu o tome kako ga koristiti, čak i sef bi trebao imati napomenu o tome kako ga koristiti. To drugima olakšava razumijevanje igre na samom početku. Molimo vas da smanjite štetu od naših neprijatelja. Trebali bi nas moći pogoditi samo kad su jako blizu.
Igra je dobra, sviđa mi se. Ali bilo bi bolje da postoji više izvora prihoda i ako biste pokazali da lik kontrolira, to bi povećalo pogled i lako bih hodao na mjestima također bih volio da je joystick popravljen da bi se olakšalo mobility.plus može vam se postaviti ploča na postajama koja pokazuje vrijeme za dolazak i odlazak vlakova
Zdravo. Ova igra je zabavna i sve osim čamca je pomalo čudno. Ne možemo pristupiti karti dok se vozimo po njoj i bilo bi bolje da je redizajnirate i stavite svjetlo kako bismo se mogli jasno kretati tijekom noći. Također, možemo li imati okućnicu na vojnom otoku iznad pristaništa, kako bismo tamo mogli imati pristupačan prostor. Hvala vam i nadam se da ćete ovo razmotriti.
Jako mi se sviđa igra i što možete izgraditi vlastitu kuću i imati posao, ali mi se sviđa da izvadite kocku jer se plaća puno novca, a onda je i njihov posao zabavna, ali jedan problem neki namještaj ne može koristiti bilo bi lijepo da možemo u sljedećem ažuriranju želio bih gledati TV, također bi bilo lijepo igrati s drugim igračima u načinu igre. Možete li dodati i kišu jer kad grmi. Kiša nije pala, dodajte ovo u sljedećem ažuriranju
Ocean Is Home : Island Life Simulator - Google Play
Ocean Is Home : Island Life Simulator Eventyr mddo
Island life magazine is a Caribbean lifestyle and travel publication that showcases the mystique, charm and elegance of the Caribbean by focusing on amazing
Ovo je bila vrlo uspješna igra u odnosu na ažuriranja, ali veselim se istoj kvaliteti grafike koju trenutno ima OIH1 koja je stvarno glatka. Također, ispravite pogrešku blagajnika zalagaonice. Također bi bilo puno bolje da se pri sljedećem ažuriranju dodaju utori za spremanje. Hvala vam
Zahtijevam da se poveća ruta vlaka i da broj vlakova bude 2 onda bi to bilo vrjednije.
Preuzmite Ocean Is Home Island Life Simulator V 0.540 MOD APK + APK sada ovdje.
Malo je teško shvatiti kako se stvari rade kad ne čitate uvodne stvari lol. Ipak je prilično zabavno. Jedna stvar koju bih predložio programerima je mini karta na kojoj su navedene ceste i slično. I mogućnost postavljanja tragača za odredišta na koja idu vaše pošiljke. To bi puno pomoglo.
Volim igru, ali ima nekih problema. Kao prvo, teško je navigirati, jer karta nema ikone (iako sam vidio da razvojni programeri kažu da rade na tome). Ne postoji tona stvari za napraviti osim mljevenja gotovine za izgradnju kuće i kupnju hrane i pića, a postoji samo jedan način da zaradite novac koliko sam vidio, a to uključuje tonu vožnje okolo. Također je teško pokupiti predmete, jer morate držati gumb za interakciju umjesto da ga samo pritisnete, a često puta ne reagira.
Kako to možeš graditi uvijek mi govori da ne možeš graditi ovdje, molim da mi netko pomogne😀
Ocean Is Home : Island Life Simulator Пригодницькі ncni
Potrebno je puno dorade i definiranog cilja. Ima predznake sjajne igre, ali u ovom trenutku nije baš dobra
Dajem mu 3 zvjezdice jer 1. Molim vas dodajte dobar npc 2. Vlak nema vremena kada vlak dolazi 3. Dodajte npc unutar vlaka 4. I više kupea 5. Karta za vlak koji možete kupiti na stanici 6. Dodajte telefon za naručivanje i rezervaciju ulaznice. Ik ovo će biti teško, ali molim vas učinite to.......☺☺ooo zaboravio sam nešto zadnji zahtjev 7. Dodajte multiplayer mod i svjetske opcije.....
3 zvjezdice jer ova igra nema dovoljno stvari pa molimo da ostavite jelovnik i način rada za više igrača gdje možete igrati sa svojim prijateljima
Geforce Now Game List
ODLIČNA IGRA 😃 SATI SAM IGRAO OVU IGRCU STVARNO JE VOLIM. ali sam pronašao autobusnu stanicu, ali nema autobusa, možete li dodati autobuse? još jedna stvar koja bi učinila savršenijim i zabavnijim da npc auti zaustave za vlak.
1 CD 15 knана1DvD 20 Kn
Jako mi se sviđa ova igra, ali morate poboljšati promet. Sjesti u auto trebao bi se osjećati kao pravi automobil, produžiti malo prometa, vozača vlaka, pilota aviona i napraviti neke druge otoke.
Ova igra je dobra, posebno grqphics, ali problem koji imam je s kontrolom, stvarno je loša, također morate poraditi na osjetljivosti ništa drugo
Ice Cream Inc. Casual wyxf
Tako je teško dobiti novčiće da bih volio da su novčići besplatnieeeee
Molimo vas da smanjite količinu kućnih mjesta, oni su preskupi i ovi poslovi se ne plaćaju puno
Pa ova igra je tako zanimljiva, laka i lijepa za igranje. Volim ovu grafiku, simulaciju, kontrolu i dizajn. Ali neke stvari trebaju više ažuriranja... 1) Povećajte radne načine, 2) postavite putnike u vlak, 3) povećajte dućan i kuće prema cesti, 4) učinite da uzgojni načini uključuju krave i kokoši, 5) kada vozite kamion ili automobil postavite kameru anđeo kao volan... Bravo 👍👍👍👍
Dobra je igra, ali je vrlo sporo zalijepljena igra i kojoj je potreban uskršnji način putovanja, kao što su točka i brza putovanja
Morate dodati opciju procesa igre za brijanje, to će vam stvarno pomoći da vratite proces igre
Njegova vrlo teška igra također je vrlo zanimljiva, ali treba postojati još nešto poput prikolice i više zračne luke i igrač se može voziti avionom, trebala bi postojati ova opcija kako bi prijevoz mogao biti jednostavan i trebali biste također smanjiti troškove nekih stvari kako bismo mogli kupiti stvar koju će lako napraviti doma ako će ova stvar biti u našoj igri tako da će ova igra biti fantastična
Ocean Is Home : Island Life Simulator Aventura xdoz
To je zabavna igra, ali sve košta jako puno. Također nisam mogao graditi na svojoj parceli zbog činjenice da sam je morao kupiti. Molimo riješite ove probleme
This christmas life shane dawson lyrics, Doosan dealer in massachusetts, ... Mastopessi senza protesi milano, Taylors island md fire department.