Post by licohacera on Feb 20, 2022 1:34:14 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cops N Robbers:Pixel Craft Gun ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cops N Robbers:Pixel Craft Gun IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ збільшити всі хак ▞▞▞
▞▞▞ Cops N Robbers:Pixel Craft Gun 2022 version ▞▞▞
Хороші стрілялки
Не качаїси
Ця гра легендарна, але... Вона завжди показує оновлення, і коли я натискаю оновити, вона показує, що вона оновлена, але після оновлення вона показує оновлення, що мені робити... 🤨🤨😩😔😔😭😭😠😠 🥺😤😤🧐🧐
Cops N Robbers:Pixel Craft Gun Jangovar ylr
Гарна гра, поки не зустрінеш невбитих гравців
Cops N Robbers:Pixel Craft Gun Action tvg
Спасибі це класна гра з пікселем 3D, щоб зробити так, щоб швидко було рухатися на так 5☆
Подобається, тому що це так само, як Pixel gun 3d. Але він не оновлюється найближчим часом, тому виправте це, і це 5 зірок для цієї гри😁😁😁 і особливий відгук для pixel gun 3d, перейдіть і завантажте гру
Чудова гра, але я не можу її оновити чомусь.
Ця гра є зіркою pixelgun 3d, а його вороги - просто боти
Cops N Robbers - 3D Pixel Craft Gun Shooting Games Akcja mit
Нудота
Мені подобається гра, але оскільки я отримав 33 рівень, з нагородою за відео виникла проблема, я продовжую натискати кнопку перегляду відео, і нічого не відбувається... Будь ласка, виправте цю проблему, інакше я ненавиджу цю гру і зроблю її найгіршою грою ніколи! 😩😩😠😠😠😠👿👿☠️☠️💀
Я хотів би, щоб ми могли торгуватися з іншими гравцями
Включити і далі не запускається або чорний екран
продовжуйте зависати, будь ласка, виправте це. Крім того, оновлення нудно і змусило мене вийти з ладу вдвічі більше, ніж раніше
Зручне управління і дуже гарна гра. Я хочу поставити йому 6 зірок, але можу поставити лише 5 зірок. Дякую JoyDo
Спочатку гра йшла добре, потім почала йти 2 хвилини багаті і вибивати і програма зразу припиняла роботу, що це таке і як це виправити скажіть будь-ласка?
Я сумую за цими спогадами, коли мені було 8 років, але тепер це все зникло, бо я забув пароль, будь ласка, змініть це в наступному оновленні
Відкласти оновлення для Android
Homecraft - Home Design Game Pro příležitostné hráče mjh
Добре, як
гра гарна. Справа в тому, що ці типи gmes не працюють на laotops
Чому я не можу відкрити його, мій шалений Інтернет швидкий, він такий тупий, що немає системи завантаження, коли відкриваєш додаток, виправте це, будь ласка, щоб він міг визначити, завантажується він чи ні. Це перша гра, в яку я коли-небудь грав, і в якій немає системи завантаження, якщо додати, що я буду дуже щасливий, дякую розробникам і поверніть Battle Royale
Я помню як я грав 2 роки тому
Це хороша гра, тому що ви можете стріляти червоним, якщо ви в синьому, а якщо ви в червоному, ви стріляєте в синій. Фенікс 9 років.
Cops N Robbers:Pixel Craft Gun Екшън hyvv
Дуже класна гра грав уже давно був 74 лвл зараз 115 топ гра тільки як ще 2 роки тому була така штука як задержка у вбивстві так і вона зараз є (я грав 2-3 роки тому тепер повернувся)
Добре. Просто потрібно більше виправлень помилок і більше подій
Назар
Мені подобається гра, чи можете ви зробити нове оновлення знову? Тому що мені це подобається n подобається там r зброя, шкіра, костюм та броня До речі, зброя гарна і броня, N я дуже радий порадувати цю гру, хто створив цю гру, я дуже люблю її, я не видаляю це тому, що це моя улюблена гра, до речі, мені також подобається ім'я cops n robbers, можливо, я знаю, хто створив цю гру, еге жартую, лол, але чи можете ви все-таки оновити цю гру, дівчинка чи хлопчик, але мені дуже подобається гра, дякую, що створили цю гру хлопчик, дівчинка, дякую, я так щасливий, так мимо
Cops N Robbers - схожий Pixel Gun 3d. Мені все подобається🥰.
Тут класна все а це тільки інша гра яку я оцінюю встановлюють клас
Гарна гра подобається. І одна проблема, що я не бачу блоків тільки скло. Виправте це, або я перестану грати. !
Офигеть
Я з Катару🇶🇦 і ця гра дуже блискуча гра, але вона займає вічність, коли вона оновлюється, будь ласка, виправте її🔧
Це просто потворна піксельна 3D-картина і навіть не така вже й чудова.👎👎👎
Так весело, але графіки – це трохи тижня
Вав класна гра супер
Це дуже весела гра, в якій ви можете створювати власні карти та зброю! Але я щодня стикаюся з хакерами, і це просто висмоктує задоволення від гри. І карти, які... просто огидні...
Супер, добре що fps не просідають
Тепер, коли я встановив останнє оновлення, на моєму значку скарбу постійно з’являється знак оклику, навіть якщо нічого отримати. Також я грав кілька місяців, і опція Battle Royal ніколи не була доступна для гри.
Гра гарна, але справа в тому, що зараз вона виглядає погано, будь ласка, поверніть старий і оригінальний вигляд...
Ця гра дуже хороша, але є невеликі збої
Це хороша гра... По-перше, це те, що мені не подобається... У других гравцях кулі здебільшого не відображаються... По-третє, якщо гравець замерз, він продовжує битися, як бот. речі, які тільки я, але все ж... Над це весела гра