Post by licohacera on Feb 20, 2022 1:28:18 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tiledom - Matching Puzzle Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tiledom - Matching Puzzle Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod daug išteklių ▞▞▞
▞▞▞ Tiledom - Matching Puzzle Game 2022 version ▞▞▞
Man patinka šis žaidimas, bet jis šiek tiek nuobodus.
Kol kas tai linksmas žaidimas, bet kodėl ir kas atsitiks?! Įsigijau jūsų VIP paketą, bet atrodo, kad jis nepasiteisino, bet jūs jau apmokestinate mane... Jis tiesiog kartoja „atkurti prekę“, bet kol kas nieko neatsitiko 🙄 Jei kas nors galės dalyvauti mano rūpesčiu, mielai pakeisti mano apžvalgą... Ačiū
Labai priklausomas, neatsisiųskite jo, jis sunaudos visą dieną
Mylėk šį žaidimą. Daug linksmybių!
Man patinka žaidimas ir jį lengva žaisti.
Puikus žaidimas žudyti laiką. Sukelia priklausomybę, nors ir lengva.
Mielas, įtraukiantis, tobulas sunkumų balansas, BET daug pirmųjų lygių turi tuos pačius kelis objektus ir labai greitai nuobodu. Neturi kantrybės eiti kur kas toliau tikintis pamatyti kažką naujo.
Suklastota reklama. Nors žaidimas juokingas.
Viskas gerai. Kai kurie lygiai yra labai sudėtingi.
Nuo pat pradžių gerai, bet po 69 lygio sunku, tai gerai
Puikiai. Labai priklausomas, reikalingas dėmesys, smegenys dirba visą laiką. Nuostabus žaidimas. Pagarba komandai, kuri tai sukūrė.
Mano patirtis šiame žaidime yra tikrai gera ir tai yra mano brolio mėgstamiausias žaidimas
Tai geras žaidimas😀, bet skelbimai daro linksmybes 😂
tai geras žaidimas, tik per mažas, jo nesimato gerai, vaisiai turėtų būti daug didesni
Man patinka šis žaidimas. Jie tai pakeitė ir dabar vienintelis būdas žaisti yra $$$, mokėdamas. Galite žiūrėti nemokamą vaizdo įrašą. 😯😯😯.
Geras žaidimas, bet iš pradžių turėjau problemą, kad nemačiau skelbimų, kad laimėčiau taškus, o dabar matau juos, bet labai mažai duoda taškų, tai absurdiška ir siaubinga! Patikrinau, kad už 20 skelbimų, kuriuos matau, TIK 6 man davė taškų!!! „Netflix“, „Loreal“, „Visa“ yra keletas prekių ženklų, kurie neskiria taškų. Turite nustoti uždirbti su jais pinigų ir duoti tai, ką siūlote vartotojams.
Turėtumėte padėkoti man už atsiliepimus ir iššvaistymą blogiausio žaidimo „uždaryti“ tipo
Taigi labai gėdingas vaikų žaidimas
Tai geras žaidimas, bet žaidžiamas ne taip, kaip sakoma propagandoje. Aš noriu, kad žaidimas iš propagandos būtų labiau nei tikras plytelių žaidimas
Taip, kad daug reklamų, VIP žaidėjai turėtų gauti daugiau už savo pinigus, pavyzdžiui, 10 kiekvienos žaidimo dienos.
Man patinka šis žaidimas, kai pirmą kartą pradėjau, buvo skelbimas, kuriame buvo kvadratai, todėl jį palikau ir džiaugiuosi, kad jo nepašalinau, nes grįžau ir mėgaujuosi juo būdamas 82 metų jaunas
Mėgaujantis žaidimu, lygiai tampa vis sudėtingesni
Labai geras žaidimas! Žaisti ne tik labai smagu, bet ir linksma žaidžiant. Kaip vaikas, lyg žaisčiau savo geriausiu žaislu!
Tiledom - Matching Puzzle Game پزل xqrt
Tai labai šaunus žaidimas, daugiau nereikia pridėti, lengva žaisti ir atsipalaiduoti... Gerai
Man patinka, kaip tai atitraukia mane, ir tai reiškia, kad tam tikru momentu šis žaidimas nėra nuobodus. Kaip išsaugoti pažangą?
Modelis yra sudėtingas, tačiau jį per daug sunku išsiaiškinti.
Rungtynių nebuvo. Varginantis.
Puikus žaidimas... man patiko žaisti... jis mane įtraukia, kai esu laisvas... sklandus žaidimas... man patiko dizainas... visos temos geros... ir muzika taip pat gera.. vaikai taip pat suaugusieji gali žaisti tai 👍👍
per daug reklamu, labai erzina
Jis kabo. Ekranas pradeda mirgėti tarp lygių. Tai kažkaip paveikė ir mano „Google Chrome“ programą.
Tai protingas žaidimas 🏁🏁
Buvo smagu, kol nepradėjo žiūrėti 3 skelbimus, kad gautumėte pagalbos.
tai smagu, bet maža ir perkrauta normalaus dydžio pirštams.
Tiledom - Matching Puzzle Game Atjautības spēles gke
Man patinka šis žaidimas. Tai geriau nei kiti žaidimai
Žaidimas yra geras, bet reikalauja greitų įgūdžių ir greitų sprendimų, o tai yra sunku lėtam tinklui
Tiledom - Matching Puzzle Game معمایی pge
Įkyrūs skelbimai. Yra daug puikių nemokamų žaidimų su skelbimais, bet ne tokie įkyrūs kaip šis. Net mielos foninės melodijos negali numalšinti mano susierzinimo ir pykčio.
Geras žaidimas, jei nuobodu. Joks tikslas tikrai būtų geriau konkuruoti dėl kažko
Šis žaidimas buvo nuostabus.
Daug priedų, bet smagu.
Tai nuostabus žaidimas....išbandykite...tai skirtas tiems, kurie mėgsta žaisti susikaupusius žaidimus... tik problema yra ta, kad po kiekvieno lygio atsiranda papildymas
Light-It Up Arkada lxp
Atpalaiduojantis ir lengvas žaidimas, smagus ir jaudinantis. Mėgstu jį žaisti laisvalaikiu.
Man labai patinka šis žaidimas, bet pastarąsias dvi dienas žaidimo metu visą ekraną užėmė skelbimai ir niekur nedingsta. Turiu išeiti, atnaujinti visą programą ir pradėti iš naujo lygiu, kurį beveik baigiau, kad skelbimas nebeliktų. Prašau pataisyti tai!!