Post by licohacera on Feb 20, 2022 1:19:17 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Among Us ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Among Us IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами код неограничен ресурс ▞▞▞
▞▞▞ Among Us 2022 version ▞▞▞
Самата игра е добра, всичко е просто пристрастяващо. Но причината за 2 звезди е в проблемите с прекъсването на връзката. Моят wifi е наред, но опитът за присъединяване към игра има голям шанс за прекъсване на връзката чрез надежден пакет. Освен това не е проблем. Моля, отстранете проблема, това помага много на повечето играчи.
Защо ще развалиш тази игра? Говоря за системата за чат, не мога да кажа какво искам да кажа, защото трябва да избирам от няколко изречения.
Among Us ایکشن hguf
Стана скучно, когато имаш 10% съотношение да си измамник. За 80-кратен член на екипажа само 8 пъти измамник, което е наистина задно събитие с игри от 10 души. Определено трябва да коригирате това съотношение на измамници, защото прекарвате часове само в глупави задачи.
(Among Us fangame) is out! JavaScript Tutorial: Working with JSON in JavaScript | Web Development Tutorials #62 · Retrieve Wildcard SSL
Актуализацията на приложенията не е най-лошата за телефони и електроника, която може да се справя добре с игрите, но не е и най-добрата, тъй като телефоните като мен не са най-добрите при работа с висококачествени. Аз изоставах доста лошо и трябва да използвам бърз чат, тъй като клавиатурата ми не се отваря. Със сестра ми телефонът й просто изобщо няма да актуализира играта. Освен това е доста добър и го препоръчвам.
Бива
НЕ ми харесва
Давам на това 1 звезда, защото отнема твърде много време за отваряне и е много бавен и счупен, независимо на кой телефон го играете, и почти убива телефона ми веднага щом го отворя. Буквално не работи. Вие, момчета, трябва да поправите това възможно най-скоро, в противен случай играта ви ще умре и никой никога няма да я играе отново.
Беше добра игра. Колкото повече го актуализират, толкова по-лошо става. Има повече бъгове уважение преди 1 година, те въведоха системата, в която не можете да пишете повече в или за обсъждане на заподозрения, ако искате акаунт трябва да използвате кредитната карта или лична карта. Беше добра игра.
Тази игра е топа но сега е горящ боклук нищо не може да се прави дори не можеш да си смениш името моля те оправи този тъп ъпдейт
Преди беше по-хубава игра.Сега не може да се кръщаваме както искам и не можем да пишем в чата свободно
Among Us Action iqfw
Amogus
Това е страхотна игра за онези късни вечери, когато имате нужда от някой, с когото да говорите. Използвам това приложение като платформа за ролева игра. Това е красиво направено и изчертано приложение. Ако мислите да го вземете, мисля, че трябва! Но имайте предвид, че може да не се свърже през цялото време.
и на двата ми телефона тази нова актуализация прави играта много бавна/забавена и има тенденция просто да се срива в началото на игрите. трябва да имате режим с ниска производителност или нещо подобно, така че времето за зареждане да е по-кратко за някои потребители, които се нуждаят от него и така сривовете да не се случват толкова често. Честно казано беше малко закъснял преди, но сега просто не мога да го играя покрай лобито.
Не знам за какво говорят другите. Това все още е прилична игра. Вие, момчета, продължавате да се оплаквате от избора на вашите неща за чат, но можете просто да влезете. Но е доста безполезно, тъй като не спира представянето под чужда самоличност, но все пак е доста прилично. Също така много харесвам факта, че не е нужно да плащате за неща. Трябва да съживим това. Почти забравих за грешка в ролята на шейпшифтър (мисля), която прави така, че след рунд не можете да направите нищо... просто преместете и саботирайте.
Най-после играта от тъпа стана най-яката, за да пишете в чата, както и името, трябва само да се регистрирате и да се регистрирате безплатно, да се регистрирате и да играете, като това е преди най-яката игра на света😄😄😄😄😄
Знам, ако искаш да ходиш на фитнес и аз трябва да съм в горната част на списъка на върха на върха на върха на върха на върха на върха на върха на
Кофти сървъри.
Among Us Märulimängud hmg
Оправетея ъпдейтите са ужас не си я инсталирайте😠
гадняри с вас теее 5 5 игри да затвориш, не можеш да играеш
Хубаво
Among Us Екшън phwd
яааааааааамного е хубав а
Понякога изтеглящите активи спират да работят, моля, поправете го, но все пак го харесвате, въпреки че понякога няма да работи, но просто пише нулиране на играта и поправяне, не знам как да нулирам играта, защото за първи път играя тази игра, но знам как да играя😇😇 Добре е, когато няма да работи, но има чат за разговор не знам, но виждам чата, но не можете да го използвате може би чатът е само за този, който направи играта😭😥 плача не мога да използвам чата добре, чатът е свързан
Благодаря ви, че поправихте проблема със сървъра . Но все още има проблем. Когато играта приключи, всички замръзват във всички сървъри, поради което не мога да получа боб и шушулки. Така че, моля, поправете и този проблем. ще бъда благодарен.
Супер е но когато почна да играе с приятелка не дава никаде да влезнем
2021 NEW Among Us Action Figures Game Model Building Blocks ...
Играта е доста готина за игра (когато успеете да се качите). Но поради точките по-долу бих предпочел да играя версията за изчерпване. Недостатъкът на това е, че продължавам да се изключвам от сървърите "МНОГО", когато се опитвам да вляза в игра и много по време на игра.
Тази игра е лошата, която съм виждал
Давам 3 звезди, но не знам къде е Airship картата Чакам я от години
Хубава игра,но пет минути се опитвам да вляза и ме изхвърля
Този update е толкова смотан, дано го оправят.Това е съмнително.
Дадох му 3 звезди, защото когато играта започне, когато сме в кафене, аз буквално се прекъсвам за 10 секунди, МРАЗЯ! това е много и няма проблеми в моята мрежа, така че дааа и ако се прекъсна, показва, моля, върнете се след __ минути и става малко до 1 час, така че, моля, намалете и времето, ако можете.... ofc поправете прекъсването грешка и можете ли да направите тази игра безплатна на компютър. =)
Актуализирана версия
Бъдете сладки, за да можете действително да играете играта, вместо постоянно да се прекъсвате. Страхотна игра, но всеки път, когато се опитам да се гмурна отново в нея, съм толкова разочарован от проблеми със сървъра. Почти всеки път, когато имам възможност да играя игра, тя няма да се свърже и всеки път, когато стана измамник, когато ми позволи да играя, се прекъсвам.
Защо направи това с профилите? Толкова е лошо, че играта сега е най-лошата.
Яка игра но много рядко се падам импостър и е скучно когато не си убиец 😐😐
Сред САЩ Всички домашни любимци и кожи Apk v2020 ...
яка. игра
Играта е забавна, новите роли са забавни и добавят малко повече вълнение за кремираните и измамниците. Но има едно нещо, което мразя. Ако излезете от играта, след като получите роля, не можете да се присъедините за един час. Случайно напуснах и сега не мога да се присъединя още един час. Разбирам, че е за да спре хората да си тръгват, когато получат екипаж, но хайде. Час? Това е МНОГО твърде много! Също така мисля, че трябва да има начин да се присъедините отново към лобитата, в които вече сте играли, в случай че прекъснете връзката
Google, Facebook и още много приложения няма да са ...
Happy Cooking Casual uvv
Не ми харесва това приложение, защото виждам само и една единствена точка иначе играта си е супер
Обичам да играя сред нас, но през последните няколко седмици акаунтът ми не ми позволява да играя играта, така че ще съм благодарен, ако някой може да я поправи. О, и как така не всеки може да използва безплатния тип, разменете го обратно към това, което беше, когато приложението се появи за първи път. Познавам още 20 души, които смятат, че някой трябва да го промени обратно. Благодаря ви, че четете.
Готови ли сте за забавната мултиплейър игра Among Us? Впуснете се в онлайн игра с 4-15 играчи, докато се опитвате да поддържате космическия кораб и да се
Давам и 2звезди защото не ме пускам инпостар и ме дразни много
Тази игра е фантастична
Абсолютно обичам тази игра, но 2 основни проблема, които имам с нея е, че при всяка среща КЛАВИАТУРАТА МИ НЯМА ДА ИЗКАЗВА, така че не мога да пиша, толкова ми е трудно да общувам. Това е смисълът на чата, нали!? Комуникация, но не мога да направя това без клавиатурата си и всички знаем, че бързият чат е гадно и има ограничени възможности. Наскоро също не ме пускаше в сървър. Моля, МОЛЯ, поправете това, искам отново да мога да се забавлявам в тази игра.